Bel ons
Registreren
Inloggen

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een lidmaatschap van de Nationale Caravanpas?

 • Je zou het misschien niet denken, maar 1 op de 13 kampeerders krijgt tijdens een weekendje weg of vakantie te maken met pech aan de caravan, camper, vouwwagen of stacaravan. Om dit op te lossen ben je vaak veel tijd kwijt. Je bent of zelf aan het sleutelen of je moet met je woonmobiel naar een dealer in de buurt rijden om de schade te laten repareren. Van zorgeloos vakantie vieren is dan geen sprake meer.
  Als je lid bent van de Nationale Caravanpas ben je met één telefoontje of melding via de gratis app van al je zorgen af. Wij lossen de problemen binnen 24 uur en op locatie op, en jij kunt zorgeloos verder met genieten van je weekendje weg of vakantie met je gezin.

Ik heb toch al de ANWB voor als ik pechhulp nodig heb?

 • De ANWB en andere pechhulporganisaties helpen je alleen tijdens je reis. Dus als je onderweg bent van A naar B. Maar als je tijdens het kamperen een technisch probleem of schade krijgt, dan valt dit niet onder de dekking van je pechhulporganisatie.
  Als je lid bent van de Nationale Caravanpas word je wél geholpen als je in de problemen komt op de camping of op locatie. Je kunt dus met een gerust en veilig gevoel op vakantie. 

Voor welke problemen kan ik de Nationale Caravanpas inschakelen?

 • Je kunt de Nationale Caravanpas inschakelen voor:
  -  Interieurreparaties zoals: koelkast, kranen, boilers, elektra, gas, water, etc.

  -  Carrosserie reparaties zoals: lekkage, raamschade, dakluiken, etc.
  -  Noodreparaties bij stormschade, aanrijdingen, etc.
  -  Mover reparaties.
  -  Noodreparaties aan luifels of voortenten en indien gewenst vernieuwen.
  -  Onderstel reparaties, uitdraaisteunen, koppeling, etc.

Is de Nationale Caravanpas een verzekering?

 • De Nationale Caravanpas is een lidmaatschap en dus geen verzekering. Wij dekken namelijk geen schade maar bieden  alleen hulp op locatie tegen een vaste prijs.

Ik ga meestal Europa in. Heb ik dan ook iets aan de Nationale Caravanpas?

 • Jazeker is het lidmaatschap van de Nationale Caravapas dan ook interessant voor jou. Onze service geld namelijk ook voor pech in de stalling of thuis. Tevens is het een voordeelkaart waarmee je heel snel veel geld kunt besparen. Neem je bijvoorbeeld het Basis lidmaatschap van € 9,95 per jaar en laat je jou caravan onderhouden bij één van onze partners dan is het lidmaatschap al gratis! Je krijgt namelijk bij onze partners 10% korting op de keuring die normaal +/- € 200,- kost. Alle overige kortingen zijn dan pure winst
Terug naar boven