Bel ons
Registreren
Inloggen

Hoe word ik lid?

Je kunt heel eenvoudig lid worden via het aanmeldformulier.  Zorg er wel voor, dat je op tijd lid wordt en aan je betalingsverplichtingen voldoet. Zo kun je optimaal gebruik maken van je lidmaatschap. Het duurt ongeveer twee weken voor het lidmaatschap actief is.

Je ontvangt nu zo spoedig mogelijk van ons een welkomstbrief met je pasje en een automatisch incassoformulier of een factuur. Je stuurt het incassoformulier ingevuld terug of betaalt de factuur. Vanaf het moment dat wij het te betalen bedrag ontvangen hebben, heb je recht op de service van de Nationale Caravanpas.

 

Lid worden op het moment dat er al problemen zijn

Je kunt ook lid worden van de Nationale Caravanpas op het moment dat er al problemen zijn. Je kunt dan alleen maar een Basic Direct Hulp abonnement nemen van € 99,75. Je bent dan direct voor 5  jaar lid. Voor dit bedrag bent u verzekerd van hulp op locatie. De kosten van de reparatie zijn dan volledig voor uw rekening. Je betaalt een uurtarief van € 69,- en voorrijkosten van € 40,-. Onderdelen worden tegen adviesverkoopprijs berekend. 

 

Terug naar boven