Bel ons
Registreren
Inloggen

Onderhoud en gebruik

Als je vragen hebt over het onderhoud of het gebruik van je woonmobiel en je bent lid van de Nationale Caravanpas, dan kun je gratis gebruik maken van onze helpdesk. Je kunt je vraag stellen en ontvangt van ons zo snel mogelijk een antwoord.

Je zorgt voor goed onderhoud aan je caravan of vouwwagen als je minimaal één keer in de twee jaar kiest voor een BOVAG / FOCWA Onderhoudsbeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt jouw woonmobiel door speciaal opgeleide keurmeesters gecontroleerd. Zij bekijken onder andere het chassis, de opbouw, het gas en elektra, en het vocht. Vergeet, voor je de weg opgaat, ook niet de bandenspanning te controleren. Banden met een goede spanning remmen beter, verkleinen de kans op slingeren, slijten minder snel en rijden zuiniger. De juiste bandenspanning vind je in het instructieboekje.

Voor de juiste adressen voor onderhoud kun je bij ons terecht. Wij kijken graag voor jou waar de dichtstbijzijnde BOVAG / FOCWA partner zit en geven je dit door of laten de partner rechtstreeks met jou contact opnemen. Je kunt bij acties partners vinden, waarbij je kortingen ontvangt.

In onze nieuwsbrief zullen wij ook regelmatig aandacht besteden aan het onderhoud en gebruik van je woonmobiel. Meld je gratis aan en ontvang deze nieuwsbrief één keer per maand.

Natuurlijk kun je ook gratis gebruik maken van ons forum. Hier kun je vragen stellen waar andere leden of partners van de Nationale Caravanpas op kunnen reageren.

Als je toch nog te maken krijgt met pech of een storing aan je caravan, dan is het fijn lid te zijn van de Nationale Caravanpas. Je kunt dan op ons terugvallen en met één telefoontje of melding via de gratis app ben jij van je zorgen af. Wij lossen de problemen op en jij kunt zorgeloos verder met genieten van je weekendje weg of vakantie met je gezin.

Terug naar boven